«Коляду на Майзлях» відкриє Ніна Матвієнко

«Коляду на Майзлях» відкриє Ніна Матвієнко

Укрінформ
В Івано-Франківську Міжнародний різдвяний фестиваль «Коляда на Майзлях» відкриє народна артистка України Ніна Матвієнко.

Про це повідомив Івано-Франківський міський голова Руслан Марцінків.

«Вже з нетерпінням чекаємо Міжнародний фестиваль «Коляда на Майзлях». Радий повідомити, що на відкритті фестивалю для нас виступить незрівнянна Ніна Матвієнко. А закриватиме захід Марія Бурмака», - повідомив Руслан Марцінків.

Окрім цього, зазначив мер, на фестивалі оригінальну програму представить заслужена артистка України Галина Баранкевич та багато народних й аматорських колективів з України та з-за кордону.

Відомо,  що цього річ Різдвяний фестиваль «Коляда на Майзлях» відбуватиметься з 8 до 14 січня.

Читайте також: Львів запрошує на чотириденний фестиваль свічок

У  день закриття фестивалю вперше очікують главу УГКЦ Святослава, який очолить архиєрейську літургію та відвідає концерт.

Різдвяний фестиваль «Коляда на Майзлях» цього року вперше відбудеться в статусі міжнародного. Традиційно, він збирає виконавців різдвяних колядок та щедрівок  у храмі  Царя Христа монастиря отців Василіян Української греко-католицької церкви, що розташований в мікрорайоні Майзлі Івано-Франківська.

Мета фестивалю – відродження  духовної спадщини України в часі святкування Різдва Христового, популяризація і розвиток  вокально-хорового мистецтва, обмін творчими досягненнями серед мистецьких колективів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-