З'явився розклад

З'явився розклад "Повітряного експреса" до Борисполя

Укрінформ
На Центральному залізничному вокзалі з'явився розклад експреса до аеропорту "Бориспіль".

Про це повідомляє Центр транспортних стратегій.

"АТ "Укрзалізниця" оприлюднило розклад руху рейкового автобуса, який курсуватиме між київським залізничним вокзалом і аеропортом "Бориспіль". Графік руху розміщено в західному переході Центрального залізничного вокзалу", — зазначається в повідомленні.

Згідно з розкладом, експреси до аеропорту "Бориспіль" не робитимуть раніше анонсовану проміжну зупинку на станції Видубичі. Таким чином, потяги прямуватимуть за маршрутом Київ-Пасажирський — Дарниця — Бориспіль-Аеропорт.

З Центрального залізничного вокзалу рейкові автобуси УЗ до аеропорту "Бориспіль" вирушатимуть починаючи з 00:08. До 6:00 інтервал відправлення становитиме приблизно 1 годину. Починаючи з 6:00 і до 9:58 рельсобуси курсуватимуть кожні 30-40 хвилин. До 17:54 інтервал становитиме близько 1 години, потім до 21:59 — 20-45 хвилин, останній рейс експреса з вокзалу виконуватиметься о 22:52.

З "Борисполя" рельсобуси курсуватимуть, починаючи з 00:48 з інтервалом близько 1 години до 6:43, потім до 10:50 — з інтервалом 25-45 хвилин, до 18:34 — близько 1 години, до 21:55 — 30-40 хвилин, потім інтервал становитиме близько 70 і 40 хвилин (останній рельсобус за розкладом о 23:47).

Час у дорозі становитиме близько 40 хвилин.

За інформацією ЦТС, попередньо запуск експреса до аеропорту Бориспіль заплановано на п'ятницю, 30 листопада. На цей момент ведуться підготовчі роботи. Зокрема, завершуються роботи з обладнання залу очікування, який розташований на другому поверсі вокзалу біля виходу на платформу поблизу колії № 14.

На даний момент Укрзалізниця офіційно не назвала точну дату запуску експреса між аеропортом "Бориспіль" і Києвом.

Читайте також: У аеропорту “Бориспіль” орієнтуватимуться на рішення Ради про воєнний стан

Як повідомляв Укрінформ, «Укрзалізниця» планує до кінця листопада реалізувати проект зі швидкісного залізничного сполучення між Центральним залізничним вокзалом і міжнародним аеропортом «Бориспіль». Планувалося, що час руху потягу на ділянці Київ — «Бориспіль» становитиме 35-40 хвилин. Вартість проїзду — 80 гривень.

На цьому маршруті передбачено курсування рейкових автобусів виробництва PESA.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-