Wizz Air відкриє три нові рейси з України до кінця року

Wizz Air відкриє три нові рейси з України до кінця року

Укрінформ
Угорська бюджетна авіакомпанія Wizz Air відкриє три нові рейси з України впродовж листопада-грудня 2018 року.

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі лоукостера.

"Авіакомпанія виконуватиме перельоти за новими лоукост-маршрутами з Харкова до аеропорту Лондон Лутон (відкриття 13 листопада) та до Відня (відкриття 25 листопада), а також зі Львова до аеропорту Франкфурт-Хан (відкриття 14 грудня). Українські пасажири можуть вже бронювати квитки на ці рейси на сайті wizzair.com або за допомогою мобільного додатка WIZZ за цінами від 19,99 євро/549 грн, із врахуванням однієї безкоштовної одиниці ручної поклажі розмірами 40x30x20 см", - йдеться в повідомленні.  

Разом із новими відкритими маршрутами Wizz Air виконує рейси, які сполучають Харків з 6 європейськими напрямками, а Львів - з 10.

Читайте також: В Італії призупинили нові правила для ручної поклажі Ryanair і Wizz Air

Нагадаємо, Wizz Air пропонує перельоти за 41 маршрутом до 12 країн з трьох українських аеропортів - Києва, Львова й Харкова. Впродовж 10 місяців 2018 року авіакомпанія перевезла понад 1,2 мільйона пасажирів за своїми лоукост-маршрутами до/з України, що становить 110% зростання, як порівняти з минулим роком, та робить Wizz Air найбільшим лоукост-авіаперевізником в Україні.

Також у березні 2019 року Wizz Air відкриє чотири анонсовані раніше маршрути: з Києва до Бремена, Біллунна та Риги й зі Львова до Копенгагена, а також розмістить четвертий літак Airbus A320 на своїй базі в Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-