МАУ обмежує перевезення ручної поклажі

МАУ обмежує перевезення ручної поклажі

Укрінформ
З початку 2019 року МАУ зменшить кількість предметів, дозволених до безкоштовного перевезення в салоні.

Про це повідомляє прес-служба авіаперевізника.

"15 січня 2019 року авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" змінить норми перевезення ручної поклажі на всіх своїх рейсах", - йдеться в повідомленні.

Нові норми перевезення ручної поклажі діятимуть для пасажирів, що придбали квитки з 1 листопада 2018 року для подорожі з 15 січня 2019 року, та залежатимуть від базового тарифу та/або класу обслуговування, за яким куплено квиток.  

Так, пасажири, які придбали квитки, у вартість яких не входить перевезення зареєстрованого багажу, зможуть взяти із собою на борт літака одне місце ручної поклажі вагою до 7 кг і розмірами не більше ніж 55х40х20 см, а також верхній одяг та парасольку.

Пасажири, які придбали квитки, до вартості яких входить перевезення зареєстрованого багажу, та пасажири преміум-економ класу на далекомагістральних рейсах зможуть взяти із собою на борт літака два місця ручної поклажі: одне вагою до 7 кг і розмірами не більше 55х40х20 см та одне вагою до 5 кг і розмірами не більш ніж 40х30х10 см, а також верхній одяг та парасольку.

Читайте також: Київ і Домінікану з'єднали прямим авіарейсом

У бізнес-класі на середньомагістральних рейсах буде дозволено перевозити два місця ручної поклажі: одне вагою до 12кг і розмірами не більше ніж 55х40х20 см плюс одне вагою до 5 кг і розмірами не більш ніж 40x30x10 см, а також верхній одяг та парасольку. 

Пасажири бізнес-класу далекомагістральних рейсів матимуть можливість перевозити три місця ручної поклажі: два місця загальною вагою до 15 кг і розмірами не більше ніж 55х40х20 см кожне та одне вагою до 5 кг і розмірами не більш ніж 40x30x10 см, а також верхній одяг та парасольку.

"Будь-які додаткові особисті речі, наприклад, пакети Duty Free, ноутбук, преса для читання, фотоапарат, бінокль, портплед та інші повинні бути спаковані у місце ручної поклажі. Всі особисті речі пасажира, що не будуть спаковані у ручну поклажу, вважатимуться окремим місцем ручної поклажі або багажу та будуть прийняті до перевезення лише після сплати встановленого за їх перевезення тарифу", - підкреслюється в повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-