МАУ цьогоріч уже перевезла понад 6 мільйонів пасажирів

МАУ цьогоріч уже перевезла понад 6 мільйонів пасажирів

Укрінформ
Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" за три квартали цього року перевезла понад 6 мільйонів пасажирів, що на 15% більше, як порівняти з аналогічним періодом минулого року.

Про це повідомляється в прес-релізі МАУ, що є в розпорядженні Укрінформу.

"Пасажиропотік на рейсах авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" в січні-вересні 2018 року збільшився майже на 15% у порівнянні з аналогічним періодом 2017 року і перевищив 6 мільйонів осіб. Частка трансферних пасажирів на регулярних рейсах МАУ склала 54%", - йдеться в повідомленні.

У зазначений період компанія виконала 46 тисяч 708 рейсів, що на 7,5% більше, ніж за аналогічний період 2017 року. Водночас коефіцієнт зайнятості пасажирських крісел також збільшився на 0,6% і становить 81,5%.

Обсяги перевезення вантажів і пошти досягли 17 тисяч 646 тон, що на 17,4% перевищує аналогічні показники минулого року.

Читайте також: Мінінфраструктури назвало найпунктуальніші авіакомпанії вересня

МАУ також розширила географію своїх польотів і відкрила чотири нові міжнародні напрямки: з Києва до Копенгагена, Каїра, Торонто й Делі.

Від початку 2018 року МАУ в межах програми розширення й оновлення флоту отримала сім літаків. Серед них – три повітряні судна нового для України типу Boeing 777-200ER і чотири сучасні лайнери Boeing 737-800, три з яких прибули безпосередньо із заводу концерну Boeing у Сіетлі.

Варто зазначити, що наразі авіакомпанія з'єднує Україну з понад 50 містами та ключовими пунктами Європи, Азії, Америки, Африки, Близького Сходу й країн СНД та забезпечує стикування з маршрутами авіакомпаній-партнерів до понад 3 тисяч міст світу. До складу флоту МАУ входить 45 авіалайнерів різних модифікацій, включно з 30 середньомагістральними Boeing 737 NG із середнім віком 8,7 років. МАУ виконує понад 1100 регулярних рейсів на тиждень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-