У Луцьку вперше відбудеться фестиваль повстанської пісні

У Луцьку вперше відбудеться фестиваль повстанської пісні

Укрінформ
В обласному центрі Волині впродовж 13-14 жовтня триватиме перший Всеукраїнський фестиваль повстанської пісні "За Україну! За її волю!".

Про це повідомили у відділі інформаційної політики Волинської облдержадміністрації. 

Так, у межах фестивалю діятиме локація "Повстанський курінь", відбудуться мистецькі акції "Ми нащадки своїх героїв" та "Вишивана доля України". Крім того, запланована виставка-продаж літератури "У боротьбі за славу і честь".

У дійстві візьмуть участь Львівська заслужена хорова капела України "Трембіта", ансамбль "Волиняни" Міжнародного громадського об’єднання "Волинське братство" (м. Київ), а також аматорські, професійні колективи та виконавці з Волинської, Львівської, Рівненської, Тернопільської, Київської областей, міста Києва.

Читайте також: Запоріжжя готує масштабний фестиваль "Покрова на Хортиці"

Тож усі охочі зможуть насолодитися чудовим виконанням повстанських пісень, дізнатися більше про вояків УПА, а також сфотографуватися біля тематичної фотозони.

Слід зазначити, що проходитиме фестиваль на Театральному майдані міста Луцька. Зокрема, 13 жовтня дійство розпочнеться о 14:00. Натомість, 14 жовтня, у День захисника України, початок святкування запланований на 9:00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-