Локації

Локації "Гри престолів" стануть туристичними атракціями

Укрінформ
Американський телеканал HBO вирішив зробити з кількох знімальних майданчиків серіалу "Гра престолів" у Північній Ірландії туристичні пам'ятки.

Як повідомляє Variety, шанувальники телешоу зможуть побувати в Вінтерфелі, Чорному замку і Королівськый гавані, а також здійснити екскурсію павільйонами Linen Mill Studios.

Очікується, що розважальний комплекс під назвою Game of Thrones Legacy відкриється вже 2019 року. За словами організаторів, туристичні локації будуть "набагато масштабнішими за все, що коли-небудь відкривали публіці".

Зазначається, що на території кожної атракції будуть виставлені костюми, зброя, обладунки й інші експонати та реквізит, пов'язані з роботою над серіалом. Крім того, планується встановити на всіх майданчиках різне інтерактивне обладнання, яке занурить відвідувачів у світ "Гри престолів" та її зйомок.

Читайте також: Ар'я та Тіріон: у Британії малюків називають іменами з “Гри престолів”

HBO вже активно співпрацює з міністерством туризму Північної Ірландії над складанням туристичного маршруту та його просуванням. Очікується, що він залучить до країни ще більше туристів і, відповідно, грошей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-