Галицький замок стане декорацією для оперети

Галицький замок стане декорацією для оперети

Укрінформ
В Івано-Франківській області, на Замковій горі Галича, під час фестивалю "Галицьке рицарство", який відбудеться 8-9 вересня, актори Івано-Франківського облмуздрамтеатру  покажуть оперету "Шаріка". 

Музично-сценічна вистава розповість про романтичне кохання поручика Українських січових стрільців, повідомила кореспонденту Укрінформу керівник прес-служби Івано-Франківського облмуздрамтеатру Юлія Острогляд.

"Під час фестивалю "Галицьке лицарство" близько 40 артистів муздрамтеатру на Замковій горі безкоштовно покажуть оперету "Шаріка". Двоповерховий простір Галицького замку буде задіяним як декорації, де гратиме живий оркестр у романтичній історії поручника загону Українських січових стрільців", - повідомила Юлія Острогляд.

За її словами, оперета "Шаріка" розпочнеться в суботу, 8 вересня, о 19.30.

Читайте також: Рівненщина готується показати "Красносільські вітряки"

Відомо, що головні ролі виконають Олеся Пасічняк та Євгеній Холодняк.

Окрім оперети, в програмі фестивалю "Галицьке лицарство" заплановано провести мотопробіг, лицарський турнір та майстер-класи з приготування галицьких страв та з виконання середньовічних танців. Однією з локацій фестивалю стануть три повітряні кулі, які літатимуть над Галичем. Сертифікат для польоту отримає переможець найкращого привітання Галича з його 1120-річчям.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-