У Рівному стартував міжнародний ковальський фестиваль

У Рівному стартував міжнародний ковальський фестиваль "Металеве серце України"

Фото
Укрінформ
Уже всьоме українські та зарубіжні ковалі зібралися у Рівному на міжнародному фестивалі ковальського мистецтва “Металеве серце України”.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

«Фестиваль триватиме 25 та 26 серпня у парку Лебединка. Конкурсна програма «Чумацький шлях» неабияк вирізнятиметься оригінальністю. В результаті колективної праці майстрів-ковалів алею кованих скульптур планують прикрасити унікальною композицією, де кожен зможе побачити власний знак зодіаку», - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що на гостей фестивалю чекають майстер-класи, вогняне шоу та унікальне театралізоване дійство – “Ковальське весілля”, коли молодят «заковуватимуть» на щасливе подружнє життя.

Справжня родзинка цьогорічного фесту – ковальські зірки. Оскільки тема сьомого фестивалю – “Зодіакальні сузір’я”, то майстри куватимуть власні зірки.

Читайте також: Народний одяг і конкурс оркестрів: у Львові стартував фестиваль “Етновир”

Кожна зірка буде виконана згідно із задумом автора. Тож на Міжнародному фестивалі ковальського мистецтва “Металеве серце України” рівняни та гості міста зможуть побачити найоригінальніші творіння і зробити цікаві фото.

Фото: my.rv.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-