Барабанщики з'їдуться до Житомира на фестиваль ритму

Барабанщики з'їдуться до Житомира на фестиваль ритму

Укрінформ
У житомирському парку культури та відпочинку 4 серпня весь день лунатимуть барабани - тут відбудеться десятий фестиваль ритму "ВулБа".

Про це повідомляє прес-служба Житомирської міської ради.

"З 12.00 до 18.00 на головній сцені створюватимуть атмосферу електронні артисти EL Wizard та Avrik. Паралельно на декількох локаціях відбудуться майстер-класи для всіх охочих із гри на африканських та японських барабанах від київських музичних колективів AfriKAN та Denkyo Taiko, лекції та майстер-класи з ритміки від Костянтина Заїки, засновника київської школи перкусії ChutnoSchool, та велике барабанне коло для всіх, хто вміє або прагне навчитись грати на барабанах", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Мала ватрочка й ніч кіно: чим дивуватимуть "Дзвони Лемківщини"

Заключний концерт фестивалю розпочнеться о 18.00. На сцені відбудуться виступи школи традиційних японських барабанів Denkyo Taiko з Києва, ансамблю ударних інструментів Житомирської музичної школи №4, танцювальної трайбл-школи SENSATION, мистецької формації "ВулБа".

Організатори також обіцяють барабанне шоу на базі африканської музики та танців від AfriKAN, фаєр-шоу від житомирського театру вогню "ДімСонця" та джем-сейшн за участю професійних барабанщиків із Житомира та інших міст.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-