Рівненщина влаштує креативний фестиваль серед корабельних сосен

Рівненщина влаштує креативний фестиваль серед корабельних сосен

Укрінформ
Другий етнофестиваль #ЛастівкаFEST у лісовій гущавині серед височезних корабельних сосен готують у Смизі, що в Рівненській області.

Про це повідомляє портал "ЧаРівне".

"Креативний етнофестиваль #ЛастівкаFEST поєднає у собі 5 серпня  велич корабельних сосен, мікс Бібліотечного простору, унікальної виставки лакових картин Наталії Бороденко, яка увійшла в топ-5 найкреативніших художників України, Майстерню талановитих людей, Літературну толоку, український фольклор у сучасній обробці, родинне спілкування жителів з різних населених пунктів Смизької селищної ради", – йдеться в повідомленні.

Мета заходу – пошук і підтримка нових талантів, збереження та промоція локальної культурної спадщини, зокрема фольклору.

Читайте також: Рівненщина може похвалитися наймістичнішим місцем України

У межах фестивалю відбудеться панельна дискусія "Креативні культурні індустрії у малих громадах як сучасний сегмент стратегічного розвитку та створення позитивного іміджу краю". В ній візьмуть участь спеціалісти та начальники відділів, що відповідають за розвиток культури, голови громад Рівненщини, директори центрів культури та дозвілля.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-