На Чернігівщині влаштують

На Чернігівщині влаштують "Ігри кроманьйонців"

Укрінформ
Mamont Fest-2018, який відбудеться 3-4 серпня на території Мезинського національного природного парку в селі Оболоння Коропського району Чернігівщини, запропонує гостям взяти участь у так званих "Іграх кроманьйонців".

Про особливості цьогорічного фестивалю на прес-конференції в Чернігові розповів його організатор, співак Дмитро Селянський, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Третій Mamont Fest має назву "Ігри кроманьйонців", і вони стануть "фішкою" фестивалю. Це будуть змагання команд із 5 осіб, які добуватимуть їжу, будуватимуть первісні житла й таке інше. Участь у змаганнях буде доступна кожному, головне – воля і прагнення це зробити", – сказав Селянський.

Ще з новинок, додав він, – робота на фесті туристично-інформаційного центру Mamont Family, де поширюватимуть інформацію про послуги Мезинського НПП, презентуватимуть екскурсійні тури.

Читайте також: У Барі відбудеться фестиваль стильної музики

Крім "Ігор кроманьонців", програма заходу включатиме бітбокс-батер (турнір кращих бітбоксерів України), "Битву талантів" на сцені, сафарі-тур Мезинським парком, виступи діджеїв та гуртів. Традиційно працюватиме "кроманьонська кухня", де можна буде скуштувати "свіжу кров", "кістку мамонта" і "стейк із мамонта".

Всі локації на фестивалі стилізують під кам’яний вік. Відповідним буде і дрес-код учасників. Гасло заходу залишається незмінним: "Народжені творчими та вільними".

"Ми стараємося, щоб нашим гостям було максимально цікаво", - підсумував Селянський.

Для тих, хто хоче дізнатися більше про Mamont Fest-2018, у мережі Facebook створена сторінка заходу. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-