Новий туристичний вказівник з’явився на Прикарпатті

Новий туристичний вказівник з’явився на Прикарпатті

Укрінформ
На Прикарпатті розробили і встановили новий туристичний вказівник, що інформує про "Центр спадщини Вигодської вузькоколійки".

Про це повідомляє прес-служба Івано-Франківської облдержадміністрації.

"Управлінням міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій облдержадміністрації за сприяння Долинської райдержадміністрації і КП "Центр спадщини Вигодської вузькоколійки" організовано встановлення першого у цьому році брендованого туристичного вказівника (дорожній знак типу 5.53). Знак встановлено до популярної туристичної атракції Івано-Франківщини – Центру спадщини Вигодської вузькоколійки – на третьому кілометрі автомобільної дороги Р-21 Долина – Хуст", – йдеться в публікації.

Читайте також: У Карпатах готують національний рекорд з частування гуцульськими стравами

Зазначається, що знак встановлено в межах реалізації комплексної регіональної цільової програми розвитку туризму в області на 2016-2020 роки та з метою вдосконалення туристичної навігаційної інфраструктури Прикарпаття.

Наступним таким вказівником стане знак до пам’ятка ЮНЕСКО – Церкви Різдва Пресвятої Богородиці, що розташована в селі  Нижній Вербіж Коломийського району.

Фото: if.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-