На Вінниччині створять туристичний кластер за кошти ЄС

На Вінниччині створять туристичний кластер за кошти ЄС

Укрінформ
На Вінниччині Северинівська та Барська ОТГ за підтримки департаментів ОДА та Подільської агенції регіонального розвитку коштом ЄС створять туристично-виробничий кластер «Яблуневий шлях».

Про це повідомляє департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької ОДА.

«За ініціативи двох громад сьогодні підписано угоду про співробітництво, яка стане основою довготривалої спільної роботи. Даний проект передбачає 560 тис. євро для двох громад, Барської та Северинівської. Кошти спрямовуватимуться на відновлення історичних об’єктів, будівництво нових рекреаційних ідей, а також координацію об’єднання сільгоспвиробників плодово-ягідного напрямку», - цитує відомство директора Вінницького центру розвитку місцевого самоврядування Олега Левченка.

Читайте також: Мандрівникам у Рівному допоможе новий туристично-інформаційний центр

Реалізація цього проекту дасть можливість використати потенціал галузі садівництва регіону в контексті туристичного спрямування.

«Яблуневий шлях» задумано як туристичний маршрут, що поєднуватиме виробничу, туристичну та оздоровчу складові. Також в Северинівській та Барській ОТГ відбуватимуться різноманітні брендові фестивалі, туристичні події та інші цікаві заходи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-