Туристичний колапс: Oasis досі не домовився з авіакомпанією про борг

Туристичний колапс: Oasis досі не домовився з авіакомпанією про борг

Укрінформ
Директор туристичної компанії Oasis Travel Ukraine Рафік Каіссі заявив, що авіакомпанія Bravo Airways досі не надала конкретної інформації щодо суми заборгованості туроператора.

Про це він сказав на прес-конференції в Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На даний момент звірка (щодо заборгованості) з авіакомпанією "Bravo" не зроблена. Тому що Bravo до цього часу нам не надало конкретних даних щодо заборгованостей і вимог щодо погашення... Наші дані і їхні дані відрізняються", - сказав Каіссі.

Він додав, що фінансові відносини між компаніями  побудовані таким чином, що термін виконання  взаємозобов'язань "прив'язаний до всієї льотної програми або до всього сезону".

"Тому до кінця сезону буде важко коректно і достовірно встановити, хто і скільки кому винен", - пояснив Каіссі.

Читайте також: Омелян назвав причини "туристичної кризи"

Як повідомляв Укрінформ, з 29 червня сотні українських туристів були заблоковані в аеропортах кількох країн. По кілька годин, а то і діб люди чекали в аеропортах Тунісу, Албанії, Грузії, а також в аеропорту "Київ". Авіакомпанія "Bravo Airways" пояснила затримки рейсів на кілька діб невиплатою коштів туроператором. Останній свою провину не визнає. Станом на 3 липня всі туристи, чиї рейси було затримано, прибули в Україну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-