На Петрівський ярмарок приїдуть підприємці зі всієї України та Литви

На Петрівський ярмарок приїдуть підприємці зі всієї України та Литви

Укрінформ
Цими вихідними у Чернівцях проведуть міське свято «Петрівський ярмарок», заявки на участь у якому вже подали понад 650 підприємців з 22 областей України та Литви.

Про це під час брифінгу у Чернівецькій міській раді заявила в. о. директора департаменту економіки Руслана Сідляр, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«До департаменту економіки надійшло 655 заявок з 22 областей України і Литви. Як показує досвід, учасників буде ще більше. Деякі підприємці не реєструються заздалегідь, а приїжджають вже на самий ярмарок», - зазначила Сідляр.

Як повідомили у міській раді, реєстрація триватиме й безпосередньо під час свята 7 і 8 липня. Наразі від учасників надійшло близько 600 тис. грн організаційних внесків.

Програму свята можна переглянути тут.

Серед заходів, які не увійшли до попередньої програми заходу, проте будуть проведені, – товариський футбольний матч і Місто професій.

«В суботу, 7 липня, у Центральному парку культури ім. Т.Шевченка відбудеться інтерактивний дитячий захід «Місто професій». Діти зможуть спробувати себе у 70 професіях. А 8 липня о 17:30 на стадіоні «Буковина» – товариський матч між ФК «Буковина» і ФК «Прикарпаття», - уточнив заступник міського голови Чернівців Олександр Паскар.

Читайте також: На Івано-Франківщині туристам пропонують відчути себе гуцулами

Крім того, вперше на Петрівському ярмарку співатимуть чернівецькі барди, а діти демонструватимуть свої таланти.

«7 липня з 14:00 до 16:00 дворик Ратуші перетвориться на мистецьку світлицю, в якій зберуться чернівецькі письменники, поети і співаки авторської пісня. А одразу після цього – ярмарок талантів у рамках «Мистецької веранди». 8 липня запрошуємо всіх у парк до фонтану на святкову дискотеку», - зазначила начальник управління культури міської ради Юлія Сафтенко.

Урочисте відкриття свята відбудеться об 11:00 у суботу, 7 липня, в Центральному парку ім. Т.Г. Шевченка. Триватиме ярмарок до пізнього вечора неділі, 8 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-