Туроператор TUI відновлює чартерну програму в Туніс з Azur Air

Туроператор TUI відновлює чартерну програму в Туніс з Azur Air

Укрінформ
Туристичний оператор TUI  Ukraine  відновлює чартерну програму в Туніс спільно з авіакомпанією Azur Air.

Про це йдеться в повідомленні туроператора, яке є в розпорядженні Укрінформу.

"Туроператор TUI відновлює чартерну програму в Туніс спільно з авіакомпанією Azur Air, яка зарекомендувала себе надійним партнером. Вильоти будуть здійснюватися з 12 липня по четвергах і суботах до аеропорту міста Енфіда", - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що всі туристи компанії TUI Ukraine, які перебували на відпочинку в Тунісі, повернулися 30 червня 2018 року до України. Для усунення проблеми туроператор замовив та сплатив додатковий рейс, який вивіз усіх клієнтів в один день.

"Всім гостям, які повинні були летіти раніше 30 червня, було продовжено проживання в заброньованих готелях, без доплат. Туристам, яким довелося вимушено перервати відпочинок і повернутися в Україну раніше запланованої дати, будуть компенсовані всі кошти за невикористане проживання", - підкреслили в TUI.

Читайте також: Колапс туристичного ринку: «бульбашка» безвідповідальності рано чи пізно мала луснути

Туроператор також повідомляє, що клієнти, чий відпочинок мав розпочатися в Тунісі цими днями, змінили свій маршрут, отримавши альтернативний відпочинок в інших країнах, решта скористаються послугами згідно з заброньованими турами з початку відновлення чартерної програми.

Як повідомлялося, з 28 червня в Тунісі були заблоковані близько 300 українських туристів в результаті скасування рейсів авіаперевізником Bravo Airways. Серед них були клієнти TUI.

Після інциденту у TUI повідомляли, що до 10 липня включно знімають всіх пасажирів на туніських рейсах Київ - Енфіда і Київ - Монастір, перевезення планується відновити з 12 липня з іншою авіакомпанією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-