Українські туристи ще на 10 годин

Українські туристи ще на 10 годин "застрягли" у Тунісі

Укрінформ
Два авіарейси з Тунісу української авіакомпанії Anda Air мали прилетіти в аеропорт "Київ" у ніч на 3 липня, але затримуються приблизно на 10 годин.

Про це свідчить розклад прильоту авіарейсів на сайті аеропорту "Київ".

Згідно з розкладом, рейс DM7372 авіакомпанії Anda Air з аеропорту "Монастір" у Тунісі мав прибути в аеропорт "Київ" о 1:50, але затримується до 13:30.

Другий рейс цієї ж авіакомпанії DM7306 мав прибути в аеропорт "Київ" о 3:40, але затримується до 14:30.

Крім того, згідно з розкладом прильоту в аеропорт "Київ", авіарейс компанії Yanair із Тбілісі, який мав прилетіти о 15:30, затримається до 17:30.

Як повідомлялося, з 29 червня сотні українських туристів були заблоковані в аеропортах кількох країн. По кілька годин, а то й діб люди очікували в аеропортах Тунісу, Албанії, Грузії, а також в аеропорту "Київ". Авіакомпанія Bravo Airways пояснила затримки рейсів на кілька діб невиплатою коштів туроператором. Останній своєї провини не визнає. 

Частина українських туристів вже прибула в Україну, а інші ще очікують на повернення. Зокрема, 2 липня повідомлялося, що близько 160 українських туристів не можуть вилетіти додому з відпочинку в Пальма-де-Майорка. Виліт повинна була здійснити авіакомпанія Yanair. У прес-службі туроператора Укрінформу пояснили затримку технічною несправністю літака компанії Yanair. Згідно з інформацією на сайті аеропорту "Київ", наразі борт із Пальма-де-Майорки вже у польоті.  

Читайте також: Всі українці, які очікували в албанському аеропорту, повернулись додому

2 липня також повідомлялося, що українські туристи, які понад добу провели в аеропорту албанської столиці Тирани через скасування своїх авіарейсів, вилетіли додому. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-