Нові можливості відпочинку на Херсонщині покажуть туристичним журналістам

Нові можливості відпочинку на Херсонщині покажуть туристичним журналістам

Укрінформ
На Херсонщині у четвер, 14 травня, розпочався ХIІІ Фестиваль туристичної журналістики України, що презентуватиме цікаві для мандрівників об'єкти регіону.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У фестивалі беруть участь 30 осіб. Його учасники відвідають найпривабливіші туристичні об'єкти Херсонщини. У тому числі, біосферний заповідник "Асканія-Нова", Лемурійське озеро, Арабатську Стрілку, комплекс рибалки та відпочинку "Дельта Дніпра", сімейну виноробню ТМ "Курінь" й інші туристичні локації області", – розповіла у розмові з кореспондентом агентства представник управління туризму і курортів Департаменту культури, туризму та курортів Херсонської облдержадміністрації Катерина Дерев'янко.

За її словами, у ХІІІ Фестивалі туристичної журналістики України беруть участь лише представники ЗМІ з Києва, і цим він відрізняється від попередніх. "Це представники центральних телеканалів, київських топових видань та сайтів туристичного спрямування", – зазначила Дерев'янко.

Читайте також: Херсонщина заманюватиме туристів півсотнею маршрутів і лоукостом

Вона підкреслила, що акцент під час проведення цього заходу робиться не на презентацію Херсонщини як приморської курортної області, про що вже давно знають всі в Україні, а на показ регіону, в якому також можна побачити багато цікавого. Наприклад, як зауважила Дерев'янко, на Арабатській Стрілці у цей час відбуватиметься чемпіонат із кайтсерфінгу, а на озері Сиваш – чемпіонат із віндсерфінгу.

Триватиме ХIІІ Фестиваль туристичної журналістики України до 16 червня 2018 року. Варто зазначити, що він організовується на Херсонщині вже всьоме.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-