Відкрито регулярний рейс із Харкова до Грузії

Відкрито регулярний рейс із Харкова до Грузії

Фото
Укрінформ
У вівторок, 12 червня, грузинська авіакомпанія Myway Airlines відкрила перший регулярний рейс із Харкова до Тбілісі й Батумі після чотирирічної перерви.

Про це заявив заступник комерційного директора авіакомпанії Григорій Померанцев на брифінгу в аеропорту Харкова, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Цей історичний рейс відновлено, адже літаки з Грузії до Харкова літали 40 років поспіль до 2014 року. І тільки в 2014 році з об'єктивних причин були тимчасово припинені, зараз відновлені", - зазначив Померанцев.

За його словами, компанія Myway Airlines зацікавлена ​​привабити туристів з Харкова до Грузії. Її акціонером є китайська компанія Hualing Group, яка має намір розширити маршрути не тільки в Україні, зокрема в Київ, але й до інших країн світу.

Вартість квитка в одну сторону становитиме від 99 доларів, туди й назад - від 188 доларів. Купити квитки можна в агентстві грузинської компанії Myway Airlines.

Читайте також: Yanair відкрила регулярні рейси Львів-Батумі

Як стало відомо, в перший рейс із Харкова до Грузії летить 43 особи: одна третина - журналісти, інші - представники туристичних компаній України.

Вже сьогодні цей рейс в середині дня буде в Грузії, а завтра - в Батумі, після чого учасники повернуться до Харкова.

Як сказав Померанцев, відповідаючи на запитання кореспондента Укрінформу, китайський холдинг, який став співзасновником грузинської компанії, - відомий інвестор. Він розвиває в Грузії низку проектів, зокрема вільну економічну зону біля Кутаїсі, будівництво готелів, закладів культури й туризму. Hualing Group із 2007 року діє на ринку туризму на Кавказі. Тому в межах співпраці китайська компанія стала акціонером грузинської Myway Airlines.

Фото: В'ячеслав Мадієвський

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-