Грузія відкриває регулярні авіарейси з Харкова в Тбілісі і Батумі

Грузія відкриває регулярні авіарейси з Харкова в Тбілісі і Батумі

Укрінформ
Грузинська авіакомпанія Myway Airlines відкриває регулярні рейси з Харкова в Тбілісі і Батумі.

Про це кореспондентові Укрінформу розповів менеджер комерційної служби з авіаційної діяльності Міжнародного аеропорту "Харків" Руслан Сотник.

"Регулярні рейси з Харкова в Тбілісі розпочнуться з 12 червня 2018 року щовівторка і щосуботи: виліт з Харкова - о 09:50, прибуття в Тбілісі - о 13:25. На лінію Харків-Батумі авіакомпанія вийде 13 червня 2018 року з частотою польотів двічі на тиждень, щосереди і щосуботи: виліт з Харкова - о 10:20, прибуття у Батумі - о 13:55. Зворотні рейси Тбілісі-Харків теж виконуватимуться щовівторка і щосуботи, виліт з Тбілісі - о 07:05, приліт у Харків - о 08:50. Зворотні рейси Батумі-Харків виконуватимуться щосереди і щосуботи, виліт з Батумі - о 07:50, приліт у Харків - о 09:20", - зазначив Сотник.

За його словами, на обох маршрутах авіакомпанія Myway Airlines має намір використати літаки Boeing 737-800.

"Перший борт авіакомпанії, який приземлиться у Харкові 12 червня о 08:50 за місцевим часом, офіційно зустрінуть в аеропорту "Харків". Відразу після цього екіпаж Myway Airlines разом з представниками українських туристичних агентств і ЗМІ здійснить рейс у Грузію, щоб відкрити для них Тбілісі і Батумі як туристичні напрями. Планується, що українські гості повернуться в Харків рейсом з Батумі", - додав Сотник.

Читайте також: Еміратська авіакомпанія хоче використовувати літаки без ілюмінаторів

За його словами, Харків буде не єдиним пунктом призначення в Україні: "До кінця цього року авіакомпанія планує відкрити рейси в Київ. Також очікуються рейси в Тель-Авів, Тегеран, Мінськ, Дубаї, Санкт-Петербург, Москву, Самару і Пекін (через Урумчи)".

Як стало відомо, Myway Airlines є проектом китайської групи Hualing Group.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-