На Житомирщині влітку працюватимуть три скаутські табори

На Житомирщині влітку працюватимуть три скаутські табори

Укрінформ
Цього літа в Житомирській області діятиме три пластові табори для дівчат, хлопців та молоді.

Про це йшлося на прес-конференції "Пластове таборове літо" в Житомирській міській раді, повідомила прес-секретар міського голови Юлія Петрова на своїй сторінці в Facebook

"Табір "Сурма" для хлопців з 12-15 років. Із 6 липня (8 днів), поблизу смт Лугини. Що вивчатимемо: основи практичного пластування, виживання в лісі, будівництво таборових споруд, слідознавство, топографічна підготовка, орієнтування на місцевості, домедична підготовка, куховарення, фільтрування води", - написала Петрова.

Читайте також: На Житомирщині створять маршрут древлянськими містами

Для дівчат 12-15 років у селі Зарічани під Житомиром упродовж 12-19 липня працюватиме табір "Безвіз" За легендою, дівчата щодня подорожуватимуть країнами, де діє "Пласт". Під час перебування в таборі вони зможуть засвоїти основи практичного пластування, виживання в лісі, будівництва таборових споруд, домедичної підготовки, куховарення.

Для молоді від 16 років діятиме табір "Соловейко" від 30 червня до 16 липня в смт Лугини. Молодим людям запропонують історично-ідеологічну, військово-спортивну та провідницьку підготовку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-