Рівненщина фестивальна: пісні, спогад про Берестецьку битву та «Аніматор-шоу»

Рівненщина фестивальна: пісні, спогад про Берестецьку битву та «Аніматор-шоу»

Укрінформ
На Рівненщині оприлюднено програми усіх культурно-мистецьких подій, що відбудуться у червні.

Про фестивальний розклад повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

«8-11 червня усіх охочих запрошує VII Всеукраїнський регіональний відкритий дитячий фестиваль патріотичної пісні «Наша слава козацькая не вмре, не загине!». Мистецька подія відбудеться у селі Хрінники, що на Демидівщині. Також у ці дні проходитимуть заходи до 367-ї річниці битви під Берестечком. Вони відбудуться на території Національного історико-меморіального заповідника «Поле Берестецької битви» у селі Пляшева Радивилівського району», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Кам'янці влаштують масштабні середньовічні гуляння

Зокрема, повідомляється, що 10 червня урочини розпочнуться о 9-й ранку. Парафіян запрошують у Георгіївську церкву на патріарше богослужіння, очолюване патріархом Київським і всієї Руси-України Філаретом. Після того відбудеться урочиста хода і покладання квітів до пам’ятника Героям Берестецької битви.

Наприкінці місяця, 28-30 червня, мешканці та гості Рівненщини зможуть відвідати щорічний обласний відкритий фестиваль аніматорів «Аніматор-шоу 2018». Мистецька подія відбудеться на базі реабілітаційно-оздоровчого комплексу «Біле озеро» у Володимирецькому районі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-