Укрзалізниця запустить п'ять літніх поїздів до Одеси

Укрзалізниця запустить п'ять літніх поїздів до Одеси

Укрінформ
На курортний сезон Укрзалізниця призначила п'ять літніх поїздів до Одеси, а також збільшила кількість рейсів цілорічних потягів.

Про це розповів в. о. голови правління ПАТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов в Одесі, де відбувається конференція UZ: Investor Day 2018, повідомляє прес-служба компанії. 

"На період літніх перевезень Укрзалізниця призначила 5 пар додаткових поїздів до Одеси, ще трьом поїздам збільшила періодичність курсування", - сказав Кравцов.

Зокрема, за інформацією компанії, на період літніх відпусток призначено поїзди № 223/224 Київ - Одеса, № 248/247 Одеса - Київ, Житомир, № 251/252 Дніпро - Одеса, № 258/257 Одеса - Львів та № 271/272 Харків - Одеса. Цілорічним поїздам № 92/91 Костянтинівка - Одеса, № 136/135 Чернівці - Білгород-Дністровський та № 317/318 Запоріжжя - Одеса збільшено курсування вдвічі: щоденно замість через день.

Читайте також: Укрзалізниця поїздом з’єднає Кременчук із Прикарпаттям

Загалом у графіку руху поїздів на 2017/2018 роки передбачено курсування 19 пар цілорічних пасажирських поїздів до Одеси. Для забезпечення перевезення пасажирів у літній період Укрзалізниця також опрацьовує розклад для призначення додаткового поїзда Суми – Одеса. Він не заїжджатиме на станцію Київ-Пасажирський, а курсуватиме через Конотоп, Дарницю, Миронівку, Знам'янку та Помічну.

Крім того, для покращення обслуговування пасажирів проведено заміну рухомого складу поїзда № 642/641 Кишинів - Одеса на модернізований дизель-поїзд формування залізниць Молдови та здійснено пришвидшення його на 27 хвилин у напрямку Кишинів - Одеса та на 47 хвилин у зворотному.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-