Укрзалізниця поїздом з’єднає Кременчук із Прикарпаттям

Укрзалізниця поїздом з’єднає Кременчук із Прикарпаттям

Укрінформ
З 16 червня поїзд № 143/144 Київ - Івано-Франківськ/Ворохта вирушатиме з Кременчука. Він курсуватиме через день по парних числах у напрямку Ворохти, по непарних - у напрямку Кременчука.

Про це повідомляє прес-служба ПАТ "Укрзалізниця".

"Завдяки Укрзалізниці мешканці Центральної України зможуть дістатися до Львова та Прикарпаття без пересадок. З 16 червня поїзд № 143/144 Київ – Івано-Франківськ/Ворохта вирушатиме з Кременчука. Він курсуватиме через день по парних числах у напрямку Ворохти, по непарних – у напрямку Кременчука", - йдеться в повідомленні.

Як зазначив в.о. голови правління ПАТ "Укрзалізниця" Євген Крацов, Кременчук – важливий промисловий центр Полтавщини, що входить у десятку найбільших агломерацій України, і завдяки новому, подовженому маршруту поїзд з’єднає Кременчук із Вінницею, Хмельницьким, Тернополем, Львовом, Івано-Франківськом та рекреаційною зоною українських Карпат.

"Залізничне сполучення із Західною Україною також отримають мешканці прилеглих районів та міст Хорол, Ромодан, Бориспіль та інших", - сказав він.

Читайте також: Укрзалізниця пустить 15 додаткових поїздів на Трійцю

Кравцов додав, що Укрзалізниця продовжує підвищувати стандарти сервісу, створює більш комфортні умови для подорожей та старається максимально враховувати побажання пасажирів.

"Ми постійно аналізуємо попит на пасажирські перевезення й заповненість поїздів, щоб швидко призначати поїзди, там де це дійсно потрібно", - підкреслив він.

Поїзд вирушатиме з Кременчука о 13:40, прибуватиме до Києва о 19:50. З Києва поїзд відправлятиметься о 20:19, до Львова прибуватиме о 06:10, до Івано-Франківська – о 08:55, до Ворохти – об 11:58.

У зворотному напрямку з Ворохти поїзд вирушатиме о 13:50, з Івано-Франківська – о 17:01, зі Львова – о 19:45, у Київ прибуватиме о 06:12, у Кременчук – о 12:10.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-