На Миколаївщині визначили туроператора для нацпарку на Кінбурнській косі

На Миколаївщині визначили туроператора для нацпарку на Кінбурнській косі

Укрінформ
На Миколаївщині вперше проведено конкурс із визначення туроператора, який надаватиме послуги мандрівникам в рекреаційних пунктах Національного природного парку (НПП) «Білобережжя Святослава» (Кінбурнська коса).

Про це НПП «Білобережжя Святослава» повідомив на своїй сторінці в Facebook 

«Відбулося засідання спеціальної конкурсної комісії з визначення суб’єктів господарювання, які провадитимуть туристичну діяльність на 5 рекреаційних пунктах в межах території НПП «Білобережжя Святослава». Після обговорення та консультацій було прийнято рішення визнати переможцем конкурсу ПП «Туристична компанія «Лідер–Тур». З нею укладуть договір терміном на 5 років», - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що пропозиції надійшли від трьох туристичних фірм Миколаївщини. Всі вони надали повний пакет правовстановлювальних документів, представили свої досягнення й нагороди, презентували проекти розвитку рекреаційних пунктів в межах території НПП «Білобережжя Святослава».

Читайте також: «Миколаївські багами». Півострів між морем і лиманом

Під час вибору головного туроператора на рекреаційних пунктах члени комісії детально розпитували претендентів щодо сплати податків, як вони будуть вивозити тверді й рідкі відходи з місць перебування відпочивальників, чи планують залучати до роботи на рекреаційних пунктах місцевих жителів тощо.

Варто зазначити, що раніше відбулася презентація основних положень Проекту організації території нацпарку «Білобережжя Святослава». В ньому й було вказано п'ять рекреаційних пунктів, які можуть прийняти туристів через турагентства, які визначить спеціальна комісія на прозорих умовах. На іншій території парку ставити намети й проводити інші масові заходи заборонено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-