Перше українське село отримало власний туристичний портал

Перше українське село отримало власний туристичний портал

Укрінформ
Відтепер туристи, які подорожують у село Микуличин на Івано-Франківщині, зможуть скористатися спеціальним порталом для мандрівників.

Сайт Mykulychyn.if.ua – перший туристичний портал села в Україні – запрацював у тестовому режимі, повідомляє "Фіртка"

Зазначається, що інтернет-ресурс міститиме всю найнеобхіднішу гостям курорту інформацію. Зокрема, розповідатиме про село й варті уваги місця поблизу, допомагатиме спланувати дозвілля, підкаже, де перекусити й заночувати.

Серед переваг розробки її автори називають наявність адаптивного дизайну для мобільних пристроїв, інтерактивну мапу з позначенням туристичних об’єктів, інтеграцію з соціальними мережами. На черзі – створення англомовної версії ресурсу та започаткування тематичного блогу.

Читайте також: Готелі й садиби Яремче презентували в Молдові

За словами розробників, проект не комерційний, а соціальний, адже покликаний розвивати туризм, а відтак – і місцевий бізнес. Для підприємців розміщення інформації на сайті безкоштовне.

Варто зазначити, що Микуличин – низькогірний кліматичний курорт, розташований у долині річки Прута. Це найдовше село в Україні, загальна протяжність – 44 км. Тут збереглися дерев'яні (здебільшого під бляхою) Троїцька церква з дзвіницею 1863 року.

Фото: iloveukraine.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-