Закарпаття попросило

Закарпаття попросило "сакуровий" поїзд

Укрінформ
Місцева влада Закарпаття звернулася до Укрзалізниці з проханням виділити додатковий "сакуровий" поїзд із Києва до Ужгорода й у зворотному напрямку.

З такою ініціативою виступив голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, повідомляє прес-служба облдержадміністрації. 

"З 27 квітня по 4 травня запланований додатковий потяг "Київ – Ужгород" на травневі свята, однак найближчі й наступні вихідні ми відчуватимемо гострий дефіцит пасажирських місць. Тому маса людей, які захочуть відвідати Ужгород у середині квітня й помилуватися сакурами, просто не зможуть добратися сюди потягом. З огляду на це облдержадміністрація просить ПАТ "Укрзалізниця" ввести додатковий потяг "Київ – Ужгород" і в зворотному напрямку 13-15 і 20-22 квітня, який можна умовно назвати "Сакуровим рейсом". Багато українців вважають Закарпаття найкращим місцем для туризму в країні, а цвітіння сакури – це чудовий привід приїхати до Ужгорода", – зауважив Москаль.

Читайте також: Експерт розповів, коли планувати сакура-тури на Закарпаття

Зазначається, що подивитися на сакури приїжджають десятки тисяч туристів з усієї України, а купити квитки на потяг до Ужгорода вже майже неможливо. На наступні вихідні (13-15 і 20-22 квітня) майже всі місця з Києва до Ужгорода і в зворотному напрямку розпродані, залишилося лише кілька десятків квитків, більшість із яких СВ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-