У Мукачеві можна прогулятися дахами й стати сажотрусом

У Мукачеві можна прогулятися дахами й стати сажотрусом

Укрінформ
Гостям Мукачева, що на Закарпатті, запропонували нову незвичайну регулярну екскурсію на даху будівлі за участю місцевого сажотруса.

Про це розповів керівник туристичного інформаційного центру Мукачева Максим Адаменко, повідомляє Zruchno.Travel

"Екскурсія проходить за участю мукачівського сажотруса Берті-Бачі. Вона розпочинається біля пам’ятника сажотруса (іноді на цьому місці завершується), а потім група піднімається на дах будівлі, де гостям розповідають про місто та його історію, а також про самого сажотруса", – зазначив Адаменко.

Крім того, в межах екскурсії туристам запропонують взяти участь у майстер-класі від сажотруса. Після того, як учасники навчаться його майстерності, вони отримають спеціальний сертифікат кваліфікації з автографом людини-пам’ятника Берті-Бачі та магніт з сажотрусом на удачу.

Читайте також: Мукачівська сакура квітнутиме онлайн

У кожній групі екскурсантів може бути не більше десяти осіб, бо дах, на який потрапляють учасники, невеликий.

Адаменко додав, що в Мукачеві вже кілька разів намагалися запустити таку екскурсію, проте тільки зараз вона стане регулярною.

"Ми вже проводили таку екскурсію, проте тільки зараз знайшли більш-менш пристосований і безпечний дах. Це дах державної будівлі, а значить, що ми, крім усього іншого, захищені від незадоволених мешканців, з якими стикалися раніше", – зазначив керівник туристичного інформаційного центру міста.

Фото: Рома Кайман/varosh.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-