Swiss Air Lines поновлює прямий рейс до Цюриха з

Swiss Air Lines поновлює прямий рейс до Цюриха з "Борисполя"

Укрінформ
Найбільша швейцарська авіакомпанія Swiss Air Lines з 26 березня відкриває прямий рейс до Цюриха з Міжнародного аеропорту "Бориспіль".

Про це повідомляє прес-служба українського летовища.

"26 березня 2018 року Міжнародний аеропорт "Бориспіль" святкуватиме відкриття прямого авіасполучення з Цюрихом. Партнерство з авіакомпанією Swiss International Air Lines дозволить українцям подорожувати до Швейцарії чотири рази на тиждень – у понеділок, середу, п’ятницю та неділю. З нагоди повернення найбільшого авіаперевізника Швейцарії до "Борисполя" відбудеться велика прес-конференція", - йдеться у повідомленні. 

Як відомо, Swiss Air Lines літала за маршрутом Цюрих - Київ у 2013-2014 роках. З початку 2014 року авіакомпанія скоротила частоту рейсів, а потім - залишила український ринок.

Читайте також: Сезонні авіарейси Харків – Салоніки відновляться в червні

Восени 2017 року Lufthansa Group, до якої входить SWISS, оголосила, що додасть на український напрямок 10 рейсів на тиждень у 2018 році. Lufthansa додасть шість рейсів на маршруті з Франкфурта до Києва, а SWISS повертається в Україну і буде виконувати по 4 рейси на тиждень в період літньої навігації.

Lufthansa Group літає в Україну з квітня 1991 року. Головні авіакомпанії-бренди групи - Lufthansa, SWISS і Austrian Airlines, які літають через вузлові аеропорти у Франкфурті, Мюнхені, Цюриху та Відні.

Загальний флот групи перевищує 600 літаків і планується покупка ще 205 нових літаків до 2025 року.

Читайте також: Із квітня Pegasus Airlines літатиме з Києва до Анкари частіше

Swiss International Air Lines, також відома як SWISS — найбільша авіакомпанія Швейцарії, що виконує регулярні рейси до європейських країн, до Північної та Південної Америки, Африки та Азії. Член глобального авіаційного альянсу пасажирських перевезень Star Alliance. Основним вузловим аеропортом авіакомпанії є аеропорт Цюриха, штаб-квартира розташована в аеропорту Базель-Мюлхайуз-Фрайбер, Швейцарія.

Авіакомпанія SWISS є дочірньою компанією німецького авіаперевізника Deutsche Lufthansa AG.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-