На Закарпатті весну зустрінуть

На Закарпатті весну зустрінуть "Білим вином"

Укрінформ
Понад десять тисяч гостей чекають організатори XV Міжнародного фестивалю вина у Берегові ("Біле вино"), який триватиме з 8 до 11 березня на Закарпатті. 

Про це заявив організатор фестивалю, магістр винного Лицарського ордену святого Венцела Тиберій Томпа в коментарі Zruchno.Travel

"Перший день буде організаційним – учасники будуть реєструватися і знайомитися один з одним, а потім гості зберуться на першу дегустацію вин. На другий день фестивалю відбудеться урочиста церемонія відкриття з концертною програмою. В цей же день ми будемо приймати в Орден святого Венцела. В суботу всіх учасників знову чекають масштабні народні гуляння. Кожен день гостей чекає музика, дегустації і щедрі частування", – розповів Томпа.

Він також зазначив, що на фестивалі, крім молодих і марочних закарпатських вин, будуть представлені й вина з Угорщини.

Читайте також: У мережі з'явився ролик зі смаком Закарпаття

"Думаю, що в цьому році буде дуже багато учасників і гостей на фестивалі. Ми вже прийняли чимало дзвінків від туристичних фірм – вони привезуть групи туристів з багатьох регіонів України. З кожним роком гостей стає все більше і більше. Минулого року ми прийняли близько десяти тисяч гостей, в цьому році – чекаємо ще більше", – додав Томпа.

Зазначимо, що Міжнародний фестиваль вина у Берегові проводить винний Лицарський орден святого Венцела, члени якого взяли на себе зобов’язання відродити й популяризувати винну славу Берегівщини. Від 2000 року закарпатські винороби збираються в Берегові на центральній площі Кошута і впродовж 2-3 днів пропонують продегустувати свої кращі зразки вина минулорічного врожаю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-