Туристи зможуть

Туристи зможуть "почути" луцькі атракції

Укрінформ
У четвер, 1 березня, в книгарні Волинської обласної друкарні відбудеться презентація путівника "Луцьк. Прогулянки містом" в аудіоформаті. 

Як повідомляє прес-служба Луцької міської ради, аудіозапис туристичного путівника допоможе ознайомитися з інформацією про місто людям із порушеннями зору, які не володіють шрифтом Брайля, а також тим, хто має розлади читання (дислексію), людям літнього віку, школярам, студентам, туристам.

Зазначається, що реалізація проекту "Луцьк у долонях" спрямована на вирішення питань інформаційної доступності для людей з порушеннями зору, а також допоможе їм зорієнтуватися у місті, вирішувати культурно-просвітницькі завдання. Це спосіб для  людей різного віку з різних куточків України познайомитися з історією і сучасністю Луцька.

Читайте також: Незрячі екскурсанти зможуть "побачити" у Львові вже третій пам`ятник

Нагадаємо, що проект "Луцьк у долонях" став переможцем конкурсу громадських ініціатив, який Луцька міська рада оголосила 2017 року. В межах проекту студія друку шрифтом Брайля "Braille studio" спільно з ПрАТ "Волинська обласна друкарня" видали рельєфно-крапковим шрифтом Брайля туристичний путівник авторства Катерини Теліпської (Мойсіюк)  "Луцьк – прогулянки містом" накладом 30 примірників.

У книзі, крім власне шрифту Брайля, можна побачити й три рельєфно-графічні зображення видатних архітектурно-історичних пам'яток міста Луцька.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-