Із Запоріжжя можна буде долетіти до Варшави

Із Запоріжжя можна буде долетіти до Варшави

Оновлено
Укрінформ
Міжнародний аеропорт "Запоріжжя" вперше за роки роботи відкриває пряме регулярне сполучення з Європою: польський авіаперевізник LOT запускає з липня авіарейси між Варшавою і Запоріжжям.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це сьогодні на прес-конференції з нагоди відкриття прямого авіасполучення з Європою повідомили представники LOT і запорізької мерії, в комунальній власності якої знаходиться КП "Міжнародний аеропорт "Запоріжжя".

"Перший рейс на Варшаву відправитися з Міжнародного аеропорту "Запоріжжя" 2 липня 2018 року, а ось квитки доступні через всі канали продажу LOT, починаючи від сьогодні - 14 лютого", - повідомили представники авіаперевізника.

Передбачається, що літаки LOT типу Embraer, місткістю від 70 до 82 місць, здійснюватимуть рейси за новим маршрутом до шести разів на тиждень.

Читайте також: Італійська авіакомпанія пропонує українцям безкоштовний стоповер

Графік перельотів між Варшавою і Запоріжжям, як відзначають учасники прес-конференції, складено таким чином, щоб дозволити жителям Південного Сходу України користуватися "найзручнішими рейсами до Західної Європи і Північної Америки через центр LOT у Варшаві": пасажири, які вилетіли з аеропорту "Запоріжжя", зможуть продовжити свою подорож до Брюсселя, Амстердама, Парижа, Женеви, Мілана, Чикаго, Нью-Йорка, Лос-Анджелеса і Торонто. Крім цього, короткі перельоти пропонуватимуться подорожуючим між Запоріжжям і Москвою, Будапештом, Прагою, Таллінном, Вільнюсом, Каунасом і Кошице.

Пряме сполучення із Запоріжжям стало дев'ятим маршрутом компанії LOT в Україні, а Міжнародний аеропорт "Запоріжжя" - шостим пунктом призначення, доданим до мережі Варшавського центру LOT поряд з аеропортами Харкова, Одеси, Львова, а також "Бориспіль" і "Київ" у Жулянах. На сьогодні LOT - це єдина західноєвропейська авіакомпанія, що надає пасажирам із Запоріжжя та прилеглих територій можливість прямого перельоту до Європи.

Читайте також: Італійський лоукостер відкриває три нові рейси з Києва і Львова

Зі інформацією ЦТС, польоти по понеділках, п'ятницях і неділях здійснюватимуться в обідню годину. Виліт з Варшави об 11:00, посадка в Запоріжжі о 14:00, зворотний виліт о 14:40, повернення до Варшави о 15:55.

Рейси по вівторках, середах і суботах будуть вечірніми. З Варшави літаки авіакомпанії вилітатимуть о 14:20, посадка в Запоріжжі о 17:20. У зворотному напрямку вони стартуватимуть о 18:00, час повернення до Варшави - 19:15.

Вартість перельоту в одну сторону починається від 1969 грн. Квитки вже доступні у продажу. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-