У Дубенському замку відтепер можна зіграти середньовічне весілля

У Дубенському замку відтепер можна зіграти середньовічне весілля

Укрінформ
У мисливській залі палацу Любомирський в Дубенському замку, що на Рівненщині, в четвер, 25 січня, відбулася перша урочиста церемонія одруження в межах проекту "Шлюб за добу".

Першою парою, яка скористалася послугою швидкого одруження, стали жителі Дубенського району Микола Гордійчук та Наталія Галичанська, повідомляє прес-служба Головного територіального управління юстиції у Рівненській області. 

"Ми вчора подали заяву, а сьогодні вже одружились. Нам сподобалось. Церемонія гарна, цікава і незвична, не така як у РАЦСі. В дечому навіть була для нас приємним сюрпризом", – поділилися враженнями наречені.

Читайте також: Богатирю з Дубенського замку встановили пам’ятник

За словами начальника Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Іванни Смачило, пілотний проект "Шлюб за добу" на Рівненщині стартував у січні 2017 року. До цього часу послуга державної реєстрації шлюбу у скорочені строки діяла тільки в Рівному. За цей час тут зареєстрували шлюб за 24 години 300 пар.

"Впевнена, що швидке одруження стане популярним й у Дубенському замку. Адже церемонія нагадує середньовічну казку, в якій одружуються король з королевою. Тут у напівтемній атмосфері мисливської зали, серед запалених навкруги свічок панує кохання і романтика. Для молодят це буде нестандартна, цікава і, однозначно, пам’ятна церемонія одруження", – зазначила Смачило.

Фото: rivnejust.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-