На Херсонщині розквітне

На Херсонщині розквітне "міні-Голландія"

Укрінформ
У селищі Любимівка Херсонської області для туристів в період цвітіння відкриється поле різних сортів голландських тюльпанів, що займає площу 0,5 гектара. 

Як розповіли в коментарі Zruchno.Travel працівники херсонської "міні-Голландії", вона стане не просто фермою, а повноцінним туристичним об’єктом. Щоправда, гості зможуть відвідати його тільки один місяць на рік – в період цвітіння (8 березня – 8 квітня).

"Формуватимуться групові поїздки з різних міст (підключаються туристичні агентства), буде їжа і програма для дітей, фотозона, майстер-класи флористів та ін. Також планується воркшоп із вирощування нішевих культур, де всі охочі зможуть ознайомитися з технологією вирощування тюльпанів, спаржі й шафрану, отримати технологічний супровід", – розповіли в адміністрації.

Читайте також: На Херсонщині створять регіональний ландшафтний парк "Гілея"

Два сорти голландських цибулин – рожевий і фіолетовий – уже сходять під плівкою. Між ними висаджено два ряди жовтого рябчика. Крім тюльпанів, херсонський фермер Олег Демченко вирощує крокуси, з яких роблять найдорожчу у світі приправу  –  шафран.

Екскурсія на поле голландських тюльпанів в селищі Любимівка безкоштовна за умови попередньої реєстрації. Для цього необхідно заповнити відповідну форму

Ферма оголосила про відкриття реєстрації на екскурсії нещодавно, проте ця новина вже викликала чималий інтерес.

"Зараз реєструються по 300 осіб на день. І кожен їде групою. Всі, хто зареєструється, отримають електронні квитки на кожну людину – їх можна буде роздрукувати або показувати на вході з телефону", – уточнили на фермі.

Фото: @shafranua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-