Закарпаття кличе на особливий Тиждень угорських страв

Закарпаття кличе на особливий Тиждень угорських страв

Укрінформ
На Закарпатті впродовж 8-11 лютого триватиме акція "Тиждень угорських страв", під час якої місцеві жителі й туристи матимуть нагоду поласувати смаколиками угорської кухні зі знижкою.

Про це повідомляє прес-служба управління туризму та курортів департаменту економічного розвитку і торгівлі Закарпатської ОДА. 

"У західно-європейських країнах така акція називається "Жирний четвер" і триває тільки один день. Закарпатська угорська туристична рада вирішила розширити подію, вважаючи такий підхід більш ефективним в успішності заходу", - йдеться в публікації.

Під час Тижня угорських страв у ресторанах, які беруть участь в акції, передбачено знижки до 25%. Найбільшими вони будуть у "Жирний четвер", який припадає на 8 лютого.

Як пише zaholovok.com.ua з посиланням на голову Берегівської районної спілки сільського туризму, заступника голови Закарпатської угорської туристичної ради Шарлоту Чізмар, до у Тижні угорських страв вже висловив бажання брати участь 21 представник готельно-туристичних комплексів та ресторанів.

Читайте також: Закарпаття розвиває болотний туризм

Новинкою цьогорічної акції є те, що до неї долучилися кондитерські, власники винних підвалів та сільських садиб.

Також для всіх відвідувачів закладів, які беруть участь в акції, є можливість взяти участь у розіграші призів. Для цього необхідно до 10 березня 2018 року надіслати організаторам чек, отриманий у закладі. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-