На Кіровоградщині пропонують мандрівку земним раєм

На Кіровоградщині пропонують мандрівку земним раєм

Укрінформ
У Бобринці, що на Кіровоградщині, відбулася презентація культурно-туристичного буклету “Живописна, музична та театральна Мар’янівка” в межах проекту “Мандруємо земним раєм, степовим Бобринецьким краєм!”.

Мета проекту – зібрати інформацію про кожну із територій Бобринецького району: про історію, традиції, визначні місця й уродженців кожної з сільських рад Бобринеччини, повідомляють у прес-службі Бобринецької РДА.

“Живописна, музична та театральна Мар’янівка” став першим буклетом проекту. Він містить у собі відповідну інформацію про культурні та природні особливості Мар’янівської сільської ради. Зокрема, окрім короткої історичної й географічної довідки, в буклеті також присутня інформація про музей історії села Мар’янівка та видатних земляків – батька корифея українського театру Марка Кропивницького Луки Івановича й народного артиста СРСР Івана Мар’яненка (Петлішенка).

Читайте також: Музей ката й тортур з'явиться в Кам’янці

Місцева влада вважає, що цей проект дасть змогу популяризувати культуру краю та допоможе розвивати туризм на території району.

Найближчим часом відбудеться презентація нових краєзнавчих буклетів про історичні особливості двох наступних сільських рад району. Розроблення названих буклетів вже завершено і йде підготовка до їхнього друку. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-