На Херсонщині планують створити новий курорт

На Херсонщині планують створити новий курорт

Укрінформ
На Херсонщині у Голопристанському районі створюють новий приморський курорт.

Про це півідомляє Департамент екології та природних ресурсів Херсонської облдержадміністрації.

"Директор департаменту екології та природних ресурсів 11 січня 2018 року взяв участь у виїзній нараді під головуванням заступника голови ОДА Євгена Рищука та зустрічі із землевласниками села Круглоозерка Голопристанського району. На зустріч прийшли 26 землевласників, які мають земельні ділянки у зоні узбережжя села. Круглоозерка межує із селом Залізний Порт, тому має перспективу розвитку як туристичного місця для рекреації на узбережжі Чорного моря, але на сьогодні тут відсутня розвинена інфраструктура. Проте, перший крок у створені інфраструктури вже зроблено: у цьому році відрізок ділянки дороги протяжністю 8,5 км до села Круглоозерка буде відремонтовано", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Миколаїв спростить туристам подорож до моря

У департаменті також зазначили, що на цьому приморському узбережжі існує проблема розмивання берегів, а тому необхідно здійснити їхнє укріплення.

Під час зустрічі надійшла пропозиція до землевласників створити громадську організацію, до якої увійдуть усі охочі розвивати свою територію. Це дасть змогу підписати меморандум між облдержадміністрацією, обласною радою та землевласниками Круглоозерки та покладе початок розвитку усієї інфраструктури населеного пункту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-