На

На "Вертеп-фест" до Харкова з'їдуться творчі колективи з усієї України

Укрінформ
Творчі колективи з різних областей візьмуть участь у "Вертеп-фесті", який відбудеться у Харкові 13-14 січня. 

Про це кореспонденту Укрінформу розповів заступник голови Харківської ОДА Анатолій Бабічев.

"Протягом двох днів - 13 та 14 січня - півтисячі учасників фестивалю виступатимуть з вертепами та колядками у центральних парках Харкова та в багатолюдних місцях по всьому місту - поблизу супермаркетів, лікарень, на майданчиках біля святкових ялинок", - зазначив Бабічев.

За його словами, масштабна святкова феєрія у різдвяно-новорічні свята пройде під об’єднувальними гаслами: "Від Харкова по Карпати - Україна рідна мати!", "Схід і Захід разом. Різдво єднає нас!", "Від Заходу до Сходу ми - діти одного народу".

Читайте також: Вертепи зійдуться в битві на Прикарпатті

Окрім професійних творчих майстерень, у цьому році до проведення заходу долучилися студентські колективи, представники Української академії лідерства.

"Головним заходом першого дня фестивалю стане вертеп-парад: учасники зберуться о 12:00 на площі Конституції та пройдуть святковою ходою по вулиці Сумській до площі Свободи. А 14 січня о 14:00 колективи зберуться в Центральному парку культури та відпочинку ім. Горького, щоб разом із харків’янами взяти участь у всеукраїнській акції: заспівати колядку "Нова радість стала", - пояснив Бабічев.

Організатори фесту планують залучити до цієї акції найбільшу в Україні кількість учасників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-