Мандрівники назвали найкращі острови світу

Мандрівники назвали найкращі острови світу

Укрінформ
Портал про подорожі Condé Nast Traveler опублікував щорічний рейтинг найкращих туристичних напрямків під назвою Readers' Choice Awards 2017, в якому на підставі відгуків понад 300 тисяч читачів, зокрема, було названо найкращі острови світу для відпочинку.

На першій сходинці в списку з 30 позицій опинився невеликий острів Боракай на Філіппінах, відомий своїми пляжами. Найпопулярніший з них - Білий пляж з бірюзовою водою, пальмами, барами, ресторанами та готелями - простягається вздовж західного узбережжя острова. Також тут розташована ще одна популярна серед туристів атракція  - скеля Віллі.

На східному узбережжі розкинувся пляж Булабог. Сильні вітри роблять його ідеальним місцем для занять водними видами спорту - кайтсерфінгом і віндсерфінгом.

Читайте також: Краєвид згори найкращий: топ-20 фото 2017 року, знятих дронами

Для більш усамітненого відпочинку підійде пляж Япак, який може похвалитися куточками незайманої природи, розташованими навколо.

Друге і третє місця в рейтингу посіли також представники Філіппін - Себу і Вісайські острови та Палаван відповідно.

Крім того до топ-10 потрапили Майорка (Іспанія), Міконос (Греція), Бермудські острови, Сент-Барт, Теркс і Кайкос, Балі (Індонезія), Кайманові острови.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-