Охочі можуть зустріти Різдво у світі Гаррі Поттера

Охочі можуть зустріти Різдво у світі Гаррі Поттера

Укрінформ
Студія Universal у Голлівуді пропонує шанувальникам книг та фільмів про Гаррі Поттера відчути всю магію Різдва у Гоґвортсі.

Творці The Wizarding World of Harry Potter ("Чарівного світу Гаррі Поттера") перетворили Гоґсмід – селище неподалік школи чаклунів – на зимову країну чудес, прикрасивши усе довкола штучним снігом, святковою ілюмінацією та різдвяними віночкам, пише Mashable.

Тож, запевняють організатори, навіть у теплому Лос-Анджелесі можна відчути неймовірно чарівну різдвяну атмосферу з історій про юного чарівника.

Читайте також: На базі Pokemon Go випустять гру про Гаррі Поттера

Крім того, на відвідувачів чекає світлове шоу, що демонструється на будівлі замку кілька разів на ніч, роблячи Гоґвортс по-справжньому магічним. Зображення привидів, що співають колядки, учнів, які літають на мітлах,  дерев, що виблискують, та феєрверків супроводжуються знаковою музикою з фільмів про Гаррі Поттера.

Прогулюючись магазинами, ідентичними тим, що у книгах Джоан Роулінг та фільмах за їхніми мотивами, гості можуть придбати копії чарівних паличок різних персонажів, одяг і сувеніри з емблемами Гоґвортсу.

Усім цим можна насолодитися до 8 січня 2018 року.

Фото: Universal Studios

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-