Авіапасажири проводять у пошуках квитка більше часу, ніж у самому літаку

Авіапасажири проводять у пошуках квитка більше часу, ніж у самому літаку

Укрінформ
Мандрівники витрачають у середньому 3,5 години на пошук авіаквитків, що часто-густо довше за тривалість самого перельоту.

Такі дані було наведено в дослідженні компанії Sabre, пише avianews.com.

Компанія опитала 2200 осіб про досвід підготовки до поїздок з чотирьох країн Західної Європи: Великої Британії, Іспанії, Італії та Німеччини.

"Ситуація ускладнюється тим, що авіакомпанії постійно розширюють тарифну лінійку і пропонують все більше додаткових сервісів. Виникає парадокс - з одного боку, у пасажирів є величезний вибір пропозицій, а з іншого - процес пошуку і порівняння варіантів стає складним і втомлює. Деякі люди відвідують 38 веб-сайтів, перш ніж забронювати переліт ", - розповів Рошан Мендіс, старший віце-президент Sabre по Європі, Близькому Сходу, Африці та Азіатсько-Тихоокеанському регіону.

Читайте також: Wizz Air анонсував новий рейс Лондон - Львів

За даними дослідження, довше за всіх шукають рейси люди віком 25-34 років - у середньому 4 години 9 хвилин, а туристи, старші за 55 років - менше за всіх - 3 години 45 хвилин.

Жителі Італії витрачають 4 години 8 хвилин, перш ніж знайдуть необхідний квиток, а Іспанії - 2 години 47 хвилин. Італійки віком 25-34 років шукають авіаквиток майже 6 годин - майже стільки ж триває переліт з Мілана до Дубаю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-