Не з лякливих: попит українців на відпочинок у Єгипті збільшився вдвічі

Не з лякливих: попит українців на відпочинок у Єгипті збільшився вдвічі

Укрінформ
Попит українських туристів на відпочинок в Єгипті продовжує активно зростати, незважаючи на прийняття єгипетською владою рішення про продовження надзвичайного стану в країні.

Про це у коментарі журналісту Укрінформу повідомила керівник напряму «Єгипет» туроператора JoinUp! Катерина Артюх.

«На курортах Єгипту тільки в жовтні відпочило близько 40 тис. туристів JoinUP!, а з часу ухвалення даного рішення 4 липня понад 90 тис. туристів. Тому попит на курорти продовжує зростати, і за підсумками 2017 року до Єгипту ми відправимо близько 300 тис. українських туристів, що вдвічі більше, ніж 2016 року. Щонеділі вилітає 56 чартерів на курорти в Шарм-ель-Шейх, Хургаду і новий цього сезону курорт Марса-Аллам», - розповіла представник туроператора.

Вона підкреслила, що на даний час всі українські туристи знаходяться в цілковитій безпеці і відпочивають у курортних готелях Єгипту згідно з заброньованими турами.

Читайте також: У піраміді Хеопса знайшли потаємну кімнату

Як повідомлялося, парламент Єгипту в квітні схвалив тримісячний надзвичайний стан, який продовжив у липні, а потім у жовтні ще на три місяці.

У зв'язку з цим Міністерство закордонних справ України закликало громадян утриматися від поїздок до Єгипту протягом дії надзвичайного стану.

Як зазначили у МЗС, згадані застереження викликані істотною активізацією на території Єгипту радикальних терористичних угруповань, які дедалі частіше направляють терористичні акти проти цивільних осіб, враховуючи їх релігійну приналежність.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-