Асоціацію розвитку туризму заснують на Вінниччині

Асоціацію розвитку туризму заснують на Вінниччині

Укрінформ
У Вінницькій області планують створити власну Асоціацію розвитку туризму, роботу якої спрямують на залучення в регіон туристів, зокрема іноземних, протягом цілого року. 

Таке рішення було ухвалено в межах IV Міжнародної авіаційної конференції та виставки "Аероконгресс-2017", повідомляється на сайті Вінницької міської ради.

"Ми зібрали представників бізнесу, щоб створити у Вінниці якісний туристичний продукт. Ми будемо просувати місто на міжнародній арені. Асоціація відкрита для всіх охочих. Для нас дуже важливо, щоб Вінниця була успішною і привабливою для міжнародного і внутрішнього туризму. Ми хочемо побудувати таку систему, щоб туристи приїжджали до нас з усієї України та Європи, адже ми маємо багате історичне минуле. Асоціація дозволить Вінничині бути представленою на міжнародних туристичних виставках", – зазначив директор департаменту економіки й інвестицій Вінницької міськради Віталій Погосян.

Читайте також: Бар на Вінниччині стане яблучним

Передбачається, що створення Асоціації сприятиме консолідації зусиль туристичного бізнесу для розвитку інфраструктури та сфери послуг, які можуть зацікавити іноземних громадян.

"Регіональні туристичні асоціації вже створено в Києві, Одесі, Львові, Дніпрі та Закарпатті. А тепер ми працюємо над створенням у Вінниці такої організації, до якої зможуть долучитися всі охочі", – додав радник першого віце-прем’єр-міністра України – міністра економічного розвитку і торгівлі, президент Національної туристичної організації Іван Ліптуга.

Фото: webdesign.vntu.edu.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-