Турецька авіакомпанія пропонує безлімітний проїзний на перельоти

Турецька авіакомпанія пропонує безлімітний проїзний на перельоти

Укрінформ
Турецький авіаперевізник Atlasglobal запропонував пасажирам оформити проїзний на необмежену кількість перельотів у бізнес-класі на рейси з 1 жовтня 2017 року до 30 травня 2018 року.

Як повідомляє avianews.com, компанія продає два типи проїзних: Atlasglobal Unlimited Turkey Domestic на всі внутрішні рейси по Туреччині, який коштує близько $975, та Atlasglobal Unlimited International за $3500 на всі міжнародні рейси, до яких входять Львів - Стамбул, Запоріжжя - Стамбул і Харків - Стамбул, що виконуються українською дочірньою компанією.

Пасажир, який придбав проїзний, зможе літати хоч кожен день на всіх власних рейсах авіаперевізника. Однак йому необхідно буде заплатити усі податки і збори, розмір яких залежить від напрямку.

Читайте також: Португальська авіакомпанія почала літати в минуле

Проїзний дозволяє отримати стандартний сервіс бізнес-класу Atlasglobal: відвідування бізнес-зали в аеропорту, збільшена норма багажу, покращене харчування і переліт у салоні бізнес-класу. Якщо ж на зворотній рейс усі квитки бізнес-класу було розкуплено, пасажир може полетіти в економ-класі.

Переоформити документ на іншу особу правила не дозволяють - летіти повинен пасажир, на ім'я якого від самого початку було оформлено проїзний.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-