«Веб-туристи» отримали доступ до Сум

«Веб-туристи» отримали доступ до Сум

Укрінформ
Вулицями міста Суми відтепер можна віртуально прогулятися за допомогою 3D-екскурсії. Скористатися такою атракцією може кожен охочий – усе, що для цього потрібно, – підключення до інтернету.

Про це повідомляє портал «Любимые.Сумы».

«Веб-екскурсія містить у форматі 360 півсотні панорам вулиць, провулків, історичних, культурних та архітектурних пам'яток, будівель і споруд, що супроводжуються довідковою інформацією. У частину з них можна потрапити всередину, оглянути інтер'єр. Виконано також аерозйомки в ключових точках, що дає змогу зорієнтуватися і поглянути на місто як з висоти «пташиного польоту», так і потрапити в екскурсійні локації. Їх розділено на кілька тематичних категорій», - ідеться в публікації.

Читайте також: "Розумні" прогулянки Львовом стартують на День туризму

Як розповіла директор «Агентства просування «Суми» Людмила Фесенко, об'єкти, які сформували екскурсійні маршрути, було визначено спільно з краєзнавцями, щоб краще презентувати місто для «веб-туристів».

Зазначається, що знімання відбувалися на початку травня, після чого було тривале оброблення фото й відео, підготовка текстової презентації та загальне компонування матеріалів.

На реалізацію проекту громадського бюджету «3D-екскурсія містом Суми» було витрачено 50 тис. грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-