Посадковий талон МАУ в аеропорту коштуватиме 10 євро

Посадковий талон МАУ в аеропорту коштуватиме 10 євро

Укрінформ
Із 1 жовтня отримати посадковий талон на стійці реєстрації на власні регулярні рейси авіакомпанії «Міжнародні Авіалінії України» можна буде тільки за додаткову плату. 

Пасажирам економ-класу всіх середньомагістральних рейсів і рейсів усередині України доведеться сплатити за роздрукування талона в аеропорту 10 євро в місцевій валюті, повідомляє прес-служба авіаперевізника.

"Переведення сервісів в цифрову площину дає нам змогу скоротити витрати на утримання стійок реєстрації та персоналу хендлінгових компаній в базовому і зовнішніх аеропортах, що, відкриває перед нами нові можливості щодо зниження вартості квитків для пасажирів. Сподіваємося, мандрівники досить швидко звикнуть до нововведення , оцінять зручність і переваги віддаленої реєстрації і витрачатимуть значно менше часу на передпольотні формальності", - пояснили в авіакомпанії.

Водночас уточнюється, що залишаються і безкоштовні сервіси реєстрації.

Зокрема, всі пасажири МАУ можуть, як і раніше, скористатися безкоштовною опцією віддаленої реєстрації на рейс. Для цього потрібно вибрати один із варіантів: онлайн-реєстрація на сайті або за допомогою мобільного додатку або ж автоматична реєстрація, доступна пасажирам, які вказали в бронюванні квитка коректні паспортні й контактні дані і не зареєструвалися раніше, ніж за 12 годин до вильоту рейсів.

Читайте також: МАУ відкриє прямі рейси Київ – Делі в травні 2018-го

Зазначається, що за умови правильного внесення контактних і паспортних даних пасажири отримають на свою електронну адресу запрошення зареєструватися онлайн за 48 годин до вильоту. Після цього необхідно зайти на сайт за посиланням, вибрати місце, а потім або зберегти посадковий талон, або вибрати опцію відправлення на електронну пошту. Талони необхідно роздрукувати або зберегти в портативний пристрій і пред'явити співробітнику контролю на авіаційну безпеку в паперовому або цифровому вигляді.

Фото: avianews.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-