МАУ відкриє прямі рейси Київ – Делі в травні 2018-го

МАУ відкриє прямі рейси Київ – Делі в травні 2018-го

Укрінформ
Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" відкриє пряме регулярне авіасполучення між Києвом та Делі з травня 2018 року.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили в авіакомпанії.

"1 травня 2018 року авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" розпочинає виконання прямих регулярних рейсів між Києвом та Делі", - йдеться в повідомленні.

Нові рейси МАУ тривалістю 6 годин 50 хвилин виконуватимуться тричі на тиждень, а з 7 червня інтенсивність польотів збільшиться до 4 рейсів на тиждень. Із Києва рейси здійснюватимуться у понеділок, вівторок, четвер, п'ятницю, у зворотному напрямку – у вівторок, середу, п'ятницю і суботу.

Рейси виконуватимуться на літаках Boeing 767-300 з трьома класами обслуговування – бізнес, преміум економ та економічним – до/з Міжнародного аеропорту Делі (Indira Gandhi International).

Як зазначають в авіакомпанії, розклад складено таким чином, щоб у Міжнародному аеропорту "Бориспіль" забезпечити зручні стикування з мережею внутрішніх рейсів МАУ до/з Одеси, Львова, Дніпра, Харкова, Запоріжжя, Херсона, Івано-Франківська та Чернівців, а також запропонувати мандрівникам з країн Європи та Азії оптимальну схему транзиту через Київ.

Читайте також: МАУ ввела плату за посадкові талони в аеропорту

"Делі стане п'ятим далекомагістральним маршрутом в мережі МАУ і другим пунктом, що з'єднує Україну з країнами Індійського субконтиненту. Ми раді, що повітряне сполучення між Києвом і Делі, перерване в 2013 році, буде нарешті відновлено. Відкриття нових маршрутів на східному напрямку сприятиме розвитку хаба в Міжнародному аеропорту "Бориспіль" і допоможе Україні вигідно використовувати своє географічне положення і в повній мірі реалізовувати свій транзитний потенціал. Ми розраховуємо, що авіаційний вузол у Києві буде таким само зручним місцем пересадки транзитних пасажирів, які подорожують до пунктів маршрутної мережі МАУ в Північній Америці", – заявила  корпоративний прес-секретар МАУ Євгенія Сацька.

Мінімальна вартість квитка туди і назад з урахуванням всіх зборів і податків становить: із Києва від 14849 гривень (ціна може змінюватися залежно від коливань курсу гривні до долара США), з Делі – від 529 доларів США.

Як повідомляв Укрінформ, МАУ отримало дозвіл від Державіаслужби на виконання рейсів до Делі й Торонто.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-