"І це все?": туристи назвали атракції світу, що розчаровують найбільше

Укрінформ
Попри величезну популярність Мостова гігантів у Північній Ірландії була названа мандрівниками найбільш переоціненою пам'яткою, а також такою, що найбільш розчаровує.

Опитування, яке на початку серпня провело видання Irish Times, показало, що екскурсанти вважають пам'ятку природи з близько 40 тисяч з'єднаних між собою базальтових стовпів найменш захопливою атракцією на планеті, пише Daily Mail.

Одні назвали шлях до Мостової гігантів "занадто довгим, щоб подивитися на невелику купу каміння", інші були розчаровані, бо "нічого гігантського в цьому немає".

До цього користувачі сервісу TripAdvisor також бідкалися щодо досвіду відвідування природної гордості регіону, що розчаровує. За їхніми словами, після безлічі фото в журналах і в інтернеті, побачивши в реальному житті невелику кількість геометричних каменів, хочеться сказати: "І це все?". А місцеві жителі, роздратовані натовпами туристів, не можуть зрозуміти, чому хтось долає такий шлях, щоб побачити це місце.

Читайте також: Названо країни, куди не поспішають мандрівники

Також в антирейтингу опинився шедевр Леонардо да Вінчі "Мона Ліза". "Я пройшов повз неї безліч разів. Її сумне обличчя в поєднанні з мініатюрними розмірами просто не відповідали опису в книгах з історії", - зазначив один респондент.

Дісталося й іншим відомим атракціям: Емпайр-стейт-білдінг назвали будівлею, "сповненою бовдурами, що роблять селфі", Ніагарський водоспад - "низькопробним", а статую Христа-Спасителя в Ріо-де-Жанейро - "бетонною колоною". У Пізанській вежі туристам не сподобалася її падуча особливість, а єгипетський Сфінкс, на їхню думку, є предметом теорії змови, водночас один користувач припустив, що фотографи збільшують його розміри за допомогою Photoshop.

Фото: muralcultural2.blogspot.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-