Новий термінал аеропорту

Новий термінал аеропорту "Одеса" прийняв перших пасажирів

Укрінформ
Пасажирів літака "Боїнг 737-800" авіакомпанії Turkish Airlines уперше прийняв 2 вересня новий термінал міжнародного аеропорту "Одеса".

Прибулих зі Стамбула зустрічав гендиректор ТОВ "Міжнародний аеропорт "Одеса" Павло Прусак, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні ми фактично починаємо експлуатацію нового терміналу для обслуговування прильоту всіх пасажирів аеропорту, що сприятиме збільшенню пропускної здатності повітряних воріт Одеси", - зазначив Прусак.

За словами гендиректора, персонал 12 стійок реєстрації терміналу спроможний обслужити за годину тисячу пасажирів, поряд функціонують стійки зони прикордонного контролю та сучасна стрічка одержання багажу.

Читайте також: У Дніпрі з'явиться інформаційний туристичний центр

Однак новий термінал поки що не відправляє пасажирів - завершуються оздоблювальні роботи в сусідніх приміщеннях.

Введення в експлуатацію нового пасажирського термінального комплексу було заплановане, згідно з договірними зобов'язаннями інвесторів компанії "Одеса аеропорт Девелопмент", ще 30 вересня 2016 року. Ця дата була підтверджена постановою Одеського апеляційного господарського суду від 13 жовтня 2015 року. Проте будівництво терміналу поки що не завершено.

У грудні 2016 року - січні 2017 року детективи Національного антикорупційного бюро України провели обшуки в Одеському аеропорту, а також вилучили в Одеській міськраді пакети документів, що стосуються діяльності спільного ТОВ "Міжнародний аеропорт "Одеса", у рамках кримінального провадження, розпочатого в червні 2016 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-